ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Avukat Şahap Demirer İlkokulu

Ara

ÇEDES PROJESİ  İYİLİK VE MERHAMET DEĞERLERİ(ARALIK AYI ) KAPSAMINDA DEPREMZEDE AİLELERİMİZE GIDA YARDIMI YAPILDI.

EMEĞİ GEÇEN ZUHAL ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlemiş olduğumuz hikaye oluşturma ve anlatma yarışmamızda 1. olan 2/A sınıfı öğrencimiz Yağız KOYUNLAR'ı tebrik ederiz.

Ara

OKULUMUZ ÇEDES PROJESİ KOORDİNATÖRÜ ZUHAL TAŞBAŞ ÖNDELİĞİNDE HAYIRTEPE CAMİİ 'Nİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ZİYARET ETTİK.ÖĞRENCİLERİMİZ,  HAYIRTEPE CAMİİ İMAMI FAHRİ HOCAMIZ TARAFINDAN BİLGİLENDİRİLDİ.

ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE,HAYIRTEPE CAMİİ İMAMINA,ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

"YERLİ MALI ,YURDUN MALI ,HERKES ONU KULLANMALI"

ETKİNLİKLERDE EMEĞİ GEÇEN BAŞTA ANAOKULU ÖĞRETMENLERİMİZ OLMAK ÜZERE TÜM  ÖĞRETMEN ARKADAŞLARIMIZA VE VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz ÇEDES Projesi koordinatörü Zuhal TAŞBAŞ önderliğinde Filistin'de yaşanan zulme karşı farkındalık yaratmak amacıyla etkinlik gerçekleştirilmiştir.Etkinliğe katılım sağlayan tüm personelimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Dünya İnsan Hakları Günü, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'nin 1948'de Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda kabul edildiği gün olan 10 Aralık'ta kutlanmaya başlandı. II. Dünya Savaşı'ndan sonra dünyadaki devletler bireylere tanınan hak ve özgürlüklerin güvence altına alınması konusunda birleştiler. İnsan Hakları Bildirisi, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları Komisyonu tarafından Haziran 1948'de hazırlandı ve 10 Aralık 1948'de Genel Kurulun Paris'te yapılan oturumunda kabul edildi.

“Eşitlik ve insan haklarına saygı, daha adil bir dünya için şarttır.”

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ KAPSAMINDA OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKLERE KATILAN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

" ENGELLİ OLMAK SORUN DEĞİL,ENGELLİYE ENGEL OLMAK SORUNDUR"

"ENGEL ONLARDA DEĞİL;ONLARI ENGELLİ GÖREN ZİHİNLERDEDİR.EMPATİ KURARAK ENGELLERİ KALDIRMAK,HERKES GİBİ TOPLUMSAL HAYATA TAM KATILMALARINI SAĞLAMAK HEPİMİZİN VAZİFESİDİR."

Kas

BAŞÖĞRETMENİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NÜ KUTLARIZ.

GÜN İÇERİSİNDE İKRAMLARI İLE MİDEMİZİ ŞENLENDİREN OKUL-AİLE BİRLİĞİ ÜYELERİMİZE BU NAİF DÜŞÜNCELERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri" isimli projenin okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmiştir.

"SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR"

Uygulama kılavuzu için tıklayınız.

meb_iys_dosyalar/26/15/704682/dosyalar/2023_11/23113353_dilimizinzenginlikleriprojesi.pdf

Kas

TEPEBAŞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NÜN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ÖĞRETMENLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA İLK RAKİBİMİZ OLAN ÇAMLICA TİCARET ODASI İLKOKULU'NU YENMEYİ BAŞARDIK. DARISI DİĞER RAKİPLERİMİZİN BAŞINA:))) YÜCE GÖNÜLLÜ TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNAR, OYUNCULARIMIZI YÜREKTEN TEBRİK EDERİM.BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN.

Kas

10 yıl bile yaşayamaz dedikleri ve 100 yıldır dimdik ayakta duran ve ebet müddet ayakta duracak olan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85.yıldönümünde bir kez daha saygı ve şükranla anıyoruz...

Bu güzel anma programında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

KIZILAY HAFTASI PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLERİMİZİ KAN BAĞIŞI VE KIZILAYA YARDIM KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRDİK.PROGRAMDA EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

LÖSEMİ DEĞİL ,İYİLİK BULAŞIR . YAŞASIN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR.2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI MÜNASEBETİYLE OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRİLEN ETKİNLİKTE GÜN BOYUNCA TENEFFÜSLERDE LÖSEV MARŞI ÇALINDI VE ÖĞRENCİLERİMİZ TURUNCU RENK BALONLARI İLE DESTEK VERDİLER. ETKİNLİĞE KATILAN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

12 KASIM AFETE HAZIRLIK GÜNÜ KAPSAMINDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM VERİLDİ.